Werkwijze

STS Automatisering streeft naar effectiviteitsverhoging en rendement door het gebruik van zelf ontwikkelde en enkele standaard Microsoft producten. We volgen de innovatieve ontwikkelingen ten aanzien van ICT en zullen deze waar mogelijk toepassen. Het toepassen van nieuwe technologie is echter nooit een doel op zich en zal altijd gedaan worden in het belang de opdrachtgever.

Onze software ontwikkelen we volgens de Scrum methode, een flexibele manier van software ontwikkeling die gebaseerd is op de Agile werkwijze die aansluit bij  objectgeoriënteerd en iteratief werken. Een belangrijk principe van Scrum is het betrekken van de opdrachtgever doormiddel van tussentijdse opleveringen van werkende software.

Onze producten zijn veelal voortgekomen uit maatwerkoplossingen die in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zijn ontwikkeld. Door hergebruik van software en softwarecomponenten ontwikkelen we op concurrerende wijze producten die optimaal aansluiten bij de informatiebehoefte van onze opdrachtgevers.

Softwareontwikkeling

STS Automatisering werkt met Microsoft producten en technologieën en ontwikkelt haar softwareoplossingen in het Microsoft .Net framework. Onze producten zijn webapplicaties ontwikkelt in ASP.Net die gebruik maken van een SQL Server database.

Onze software ontwikkelaars hebben allen minimaal een afgeronde ICT opleiding aan een hogeschool en zijn veelal Microsoft gecertificeerd als Microsoft Certified Professional Developer of Microsoft Certified Technology Specialist.

Hosting

Onze producten zijn webapplicaties die het beste tot hun recht komen als ze vanaf verschillende locaties te benaderen zijn. Om hier in te voorzien bieden wij onze producten aan in de ‘cloud’. Dit houdt in de onze oplossingen vanaf elke computer met een internetaansluiting te gebruiken zijn.

Concreet betekent het aanbieden van producten in de ‘cloud’ dat deze gehost worden op onze eigen professionele hostingomgeving. Onze hostingomgeving is redundant uitgevoerd en voorzien van supersnel Internet. Daarnaast is het datacenter waar onze omgeving staat CvIB gecertificeerd (ISO/IEC 27001).

Contact met STS Automatisering

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.