Veiligstellen

Voorkom onbedoeld in bedrijf stellen

De oplossing

Lock out / Tag out bevat een scala aan middelen die helpen te voorkomen dat onbedoeld of ongewild installaties of processen bedient worden waarmee u blootstelling aan gevaarlijke omstandigheden en stoffen voorkomt.

Een drietal beheersmaatregelen dienen niet alleen ter voorkoming van deze situaties maar vragen ook zelf een vorm van beheer. Deze beheersmaatregelen dienen even zorgvuldig te worden aangebracht als opgeheven. Het volledige beheer van zekeringen, overbruggingen en steekflenzen is als softwaremodule in te voegen in STS Wachtboek en STS Werkvergunning.

Functionaliteit

Het beheer van de lock out / tag out mogelijkheden met betrekking tot zekeringen, overbruggingen en steekflenzen vraagt informatie, autorisatie en uitvoering bij zowel het aanbrengen als het verwijderen. In veel gevallen zijn dit beheersmaatregelen die in het kader van een werkvergunning aan de orde zijn.

  • Overzicht van zekeringen en overbruggingen op basis van assets
  • Autorisatie voor aanbrengen en verwijderen
  • Bewaking op doorlooptijd
  • Te koppelen met autorisatie van een werkvergunning
  • Inzicht via het digitale wachtboek

Voordelen

Informatie is overal en altijd voorhanden via het digitale wachtboek en dezelfde informatie ook in het werkvergunningen systeem.

7 x 24 overal inzicht in de actuele status
Bewaking van de doorlooptijden
Autorisatie voor plaatsen en verwijderen door de bevoegde personen
Melding per e-mail indien acties gewenst zijn

Demo aanvragen

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.