Training

Het Nieuwe Werken geeft werknemers meer vrijheid, eigen regelruimte en vertrouwen en wordt momenteel in veel omgevingen ingevoerd. Het effectief gebruik maken van IT middelen is hierbij van cruciaal belang.

De manier waarop men leert effectief gebruik te maken van deze IT middelen verschilt per persoon. De één heeft alleen naslagwerk nodig, de ander heeft behoefte aan een klassikale training. Wij bieden een totaaloplossing die, net zoals het nieuwe werken, flexibel omgaat met de trainingsbehoeftes van alle medewerkers van een organisatie.

STS Automatisering noemt dit ‘Het Nieuwe Leren’. Dit kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van een meting van de kennisbehoefte binnen uw organisatie, het beschikbaar stellen van informatie middels een kennisportaal, het inzetten van e-learning, klassikale training of ‘training on the job’

Wij verzorgen trainingen met betrekking tot MS Office en trainingen gericht op het gebruik van de door ons zelf ontwikkelde software.

Contact en meer informatie

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.