Advies

STS Automatisering heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en invoeren van geautomatiseerde systemen. De kracht van STS Automatisering komt het beste tot zijn recht als wij kunnen werken op het snijvlak van organisatie, materie en informatiemanagement. Bij onze adviezen maken we veel gebruik van de praktijkervaringen van andere opdrachtgevers. Immers “wat al uitgevonden is hoeft u niet opnieuw te doen”.

Onze advisering richt zich juist op die onderdelen waar wij sterk in zijn, te weten;

  • Wij stellen samen met u een “roadmap” op met betrekking tot inzet van Informatie Technologie bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen
  • Wij ontwerpen voor u software die nauw aansluit bij uw werkprocessen en deze efficiënter en doelmatiger maakt. In veel gevallen gedraagt deze software zich als standaard product als het gaat om de voordelen hiervan in relatie tot toekomstvastheid en stabiliteit.
  • We adviseren u bij het opstellen van een invoeringsplan welke optimaal aansluit bij uw specifieke situatie als het gaat om snelheid, cultuur en werkdruk.

Contact en meer informatie

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.